Theresa Schiffhauers historie

Som datter af to modedesignere har mode altid været en stor del af modeentreprenøren Theresas liv. Hør hendes historie og favoritsmykker.

"Med et kreativt sind søger jeg altid nye eventyr."

Abelstedt blogger

"Med et kreativt sind søger jeg altid nye eventyr."

Som datter af to modedesignere har mode altid været en stor del af Theresas liv. Det blev hurtigt hendes største lidenskab, og hun besluttede at lade en af sine største drømme gå i opfyldelse ved at åbne sit eget modemærke, THEBLONDISH af Theresa Schiffhauer, i samarbejde med sine forældres brand, Schiffhauer München. I mellemtiden kører hun sin mode, skønhed og rejseblog. Theresa er en ægte Abelstedt pige!

"Jeg er en total globetrotter og elsker at udforske de smukke steder og kulturer over hele verden. Jeg er oprindeligt fra München, Tyskland, men er lige flyttet til Brisbane, Australien. Da jeg mødte min kæreste første gang var på en rejse til Australien tilbage i 2016, og det var lidt af en kærlighed ved første blik. Så vi besluttede at tage hen, hvor det hele startede - Brisbane.

Hvad er det bedste ved at bo i Australien?

Først og fremmest min kæreste, men for det andet også på grund af det smukke land. Australien er bare sådan et fantastisk sted. Strandene er de smukkeste, jeg nogensinde har set, og folket er lige så dejlige. Du har virkelig lyst til at leve i din lille kærlighedsboble. Men jeg elsker virkelig også moden her. I Australien kan du finde så mange søde, små og unikke butikker. Det elsker jeg. Og jeg var lige ved at glemme: Vejret er bare fantastisk hele året rundt.

Jeg er så forelsket i smykker - men hvilken pige er ikke det? Mine favoritsmykker er ringe. Da jeg stødte på Abelstedts ringe, sagde jeg bare til mig selv: ”Omg, disse ringe er de smukkeste, jeg nogensinde har set”. Jeg har altid ønsket at have en pæreformet diamantring. Det ser bare så klassisk ud, og det passer til alt. Derfor valgte jeg Oxford ringen med pear cut. Jeg bærer den smukke ring næsten hver dag, og bare det at kigge på den, gør mig så glad. Smykker er altid noget, jeg har elsket, men jeg vidste ikke, at de kunne få dig til at føle så godt ved at bære dem. Og ved du, hvad det bedste er? Jeg gætter, at min kæreste nu ved, hvilken slags ring jeg ville elske mest, hvis han skulle fri.

Abelstedt blogger

Følg Theresa på

”Jeg har altid ønsket at have en pæreformet ring. De ser bare så klassiske ud og passer til alt.”

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.