Abelstedt sahara kollektion

Smykkerne bag Sahara kollektionen

Som sand der virvler rundt i vinden, er Abelstedt Sahara smykkekollektionen en sjælden blanding af naturens rå essentielle former.

Sahara, det arabisk-baserede navn for ørkenen, kongeriget, sand og sol. Sahara-ørkenen er symboliseret ved sin varme og glød. Skønheden ved at forene Abelsteds elegante designstil, vores håndværk og de brændende sjældne elementer i Sahara-ørkenen er defineret med en kollektion af virkelig bemærkelsesværdige smykker.

Abelstedt sahara kollektion
Abelstedt sahara kollektion
Abelstedt sahara kollektion

Skabelsen af et mesterværk

Smykkerne i Loving kollektionen er dristige til at stå på egen hånd, men lad smykkerne vise dig deres ægte farver, der skinner igennem ved at sammensætte dem til et mesterværk.

”Ørkenen bærer ... et slør af mysterium. Bevægelsesløst og lydløst fremkalder den en undvigende antydning af noget ukendt, uvidende, der er ved at blive afsløret. Lad ørkenen komme til udtryk igennem et smykke fra Abelstedt Sahara kollektionen. ”

Abelstedt medallion halskæde

Den ikoniske Sahara medallion halskæde

Kernen i Sahara kollektionen - den fantastiske medallion halskæde - er lige så smidig som sand, der flyder gennem ørkenen. Bær den med eller uden midtermedaljen for at skifte look afhængig af lejligheden.

Shop Sahara kollektionen

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.