Smykkerne bag Flora kollektionen

Ikonisk elegance finder frisk kreativitet i delikate blomsterdesigns.

Med Flora kollektionen begynder inspirationen hos den fantastiske udstråling ved naturen ud fra blomstrende tegninger lavet i vores designstudie.

Abelstedt flora kollektion

Inspirationen bag kollektionen

Inspirationen til Flora kollektionen stammer fra den skønhed og finesse, som naturen kan udføre. Denne kollektion viser skønheden ved at forene den blomstrede naturs vidunder med den sofistikerede og delikate stil bag Abelstedt smykker.

Det naturlige og fine har aldrig samarbejdet så smukt

”Naturens skønhed vil forblive tidløs, og det samme vil smykkedesigns fra Abelstedt. Ligesom naturen, der forbliver under udvikling, forfalder Abelstedt smykker ikke. Flora smykker er en chance for at holde fast i fortiden og samtidig nå ud i fremtiden ”- Julie Abelstedt.

At blomstre med stil

Vores Flora 'tulip' designs er blændende udstillinger af naturlige organiske former sammen med grafiske moderne elementer.

Sidst men ikke mindst

Blomster er en fantastisk skabelse fyldt med lag på lag med nye opdagelser og niveauer. Som blomster skal smykker fra Flora kollektionen sammensættes for at skabe en fantastisk symfoni.

Abelstedt flora kollektion

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.