Perfekte smykker til 3 forskellige sommerevents

Det perfekte smykke til enhver lejlighed er altid Abelstedt. Lad os foreslå, hvad nogle af vores smykker kan gøre ved dit look til 3 forskellige sommerevents.

Abelstedt sommer look

Til cocktailfesten

Til en cocktailfest vil du gerne sikre dig, at du får mest opmærksomhed. Dette er en af de begivenheder, hvor du kan udtrykke og nyde din femininitet uden begrænsninger, så sørg for at få mest muligt ud af det med disse blændende Abelstedt smykker.

Til forretningsmødet

Til et vigtigt møde vil du gerne sikre dig, at du giver et godt indtryk med dine favoritsmykker til hverdagen, så du føler dig godt tilpas og har en blændende udstråling. Dette er et af de tilfælde, hvor du vil se ren og selvsikker ud, så sørg for at få mest muligt ud af det med disse blændende smykker fra Flora kollektionen.

På ferien

Ferier er de tidspunkter, hvor du bare ønsker at flygte og slappe af fra din normale, travle dag. På ferien ønsker du at være klædt ud til de varme sommeraftener på stranden eller på terrassen. Disse Abelstedt smykker sikrer, at du kan nyde din ferie med stil.

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.