Sommer med smykker i fuld flor

Det er officielt sommer 2020! Og vi er alle så begejstrede for alle de varme sommerdage og de dejlige fester på terrassen. Sørg for, at du er glitrende klar til sommeren 2020.

jewelry-bloom-mobil

Sommer med smykker i fuld flor

Det er officielt sommer 2020! Og vi er alle så begejstrede for alle de varme sommerdage og de dejlige fester på terrassen. Sørg for, at du er glitrende klar til sommeren 2020.

bloom-2

Min definition på sommersmykker til hverdagsbrug

Min definition af et sommer smykkelook er smykker, der har en form for naturlook, men også smykker, der er komfortable at have på. Jeg elsker de simple hoops med en lille emerald cut sten. De er så lette i vægten og har en blid pasform, der giver mulighed for let bevægelse uden tungende øreringe, så jeg kan nyde alle de specielle øjeblikke, hverdagen bringer.

At skifte mellem at arbejde og at være en god kæreste, datter og en veninde betyder at skifte fra at sidde ved min computer, til at gå på picnic eller grave i haven eller tage opvasken. Selv med den øgede aktivitet i løbet af sommeren vælger jeg stadig at bære mine Flora ringe, som jeg altid har på. Tulip ringen med en masse smukke cubic zirkonia sten er virkelig komfortabel at have på, selvom den ligner en aften cocktailring. Ringen er også behagelig at have på, selvom man ved siden sætter en ekstra lille sidering.

Abelstedt A ringen er så unik, og grunden til at jeg elsker denne ring er, at den er perfekt til både dag og aften. Ringen er neutral men er stadig en smule bred og har en smuk bezelfatning med rundskårne sten og smaragdformet sten imellem.

Find flere smykkemuligheder til sommerdagene nedenfor i en række forskellige stilarter, der passer, hvad end dagen måtte medbringe.

sdd

Jeg ønsker dig den skønneste sommer!

Hvis du er i tvivl om, hvilket drømmesmykke du skal vælge, eller hvis du bare har brug for hjælp eller har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig og resten af ​teamet hos Abelstedt.

Julie-bloom5
thumbnail

Abelstedt smykker er sammensætninger af feminine og rene linjer markeret med 925 for det fremragende valg af Abelstedt sterlingsølv.

 

Shop smykker fra denne Story

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.