Sandra Benz's historie

Betagende Sandra Benz er en München-baseret marketingprojektleder og blogger. Hør om hendes stil, personlighed og Abelstedt favoritring.

"Jeg bærer mine Abelstedt ringe i mit daglige liv - så jeg er en Abelstedt pige hele dagen hver dag."

Abelstedt blogger

"Jeg bærer mine Abelsted ringe i mit daglige liv - så jeg er en Abelstedt pige hele dagen hver dag."

Sandra bor i smukke München og arbejder som projektleder i Digital Communications & Marketing og desuden som Blogger & Influencer. Hun nyder lange gåture i skoven, at rejse, og selvfølgelig elsker hun alt funklende og feminint.

"Mine to mest foretrukne destinationer er Dubai og Mauritius. Dubai er en så fascinerende og fantastisk by, hvor du kan kombinere en byrejse og strandferie i en.

Jeg er så forelsket i alle de orientalske detaljer, men på samme tid de moderne bygninger og teknologier. Alle, der besøger Dubai, skal tage en tur i ørkenen - du føler dig så fri i de endeløse sandklitter. Jeg havde også den mest fantastiske solnedgangsaften i Dubais ørken.

Jeg har været i Dubai 6 gange nu, og jeg kan ikke få nok! Jeg bliver forelsket i byen igen og igen. "

"Mauritius er også min favorit rejsedestination på grund af den smukke natur. Junglen og regnskoven med alle dyrene, planterne og vandfald er bare betagende. Du kan udforske så meget, og der er så mange gode aktiviteter at lave! På Mauritius gik to af mine drømme i opfyldelse: svømning med vilde delfiner og rideture på stranden. Jeg havde virkelig den mest fantastiske ferie på Mauritius og kan ikke vente med at vende tilbage en dag."

Kan du fortælle os lidt om dit arbejde som influencer i München? Hvad er det bedste ved din dag? På hvilken måde ser du dig selv som en Abelstedt pige?

At arbejde som influencer gør mig virkelig glad, fordi du lærer så mange mennesker at kende. Jeg fandt mine bedste venner via Instagram via en begivenhed, så det er ikke kun noget digitalt. Jeg elsker også at være kreativ og skyde nogle gode billeder af produkter. Mine følgere er så fantastisk søde med alle deres dejlige beskeder og kommentarer. Jeg kan virkelig godt lide at interagere med dem alle og være en inspiration - uanset om det drejer sig om mode, rejser eller den normale hverdag.

Jeg elsker virkelig alt, hvad der glitrer og er pænt. Jeg tror, man kan se det med bare et enkelt kig på min Instagram profil.

Så det var kærlighed ved første blik, da jeg første gang så Abelstedts ringe. Alle Abelstedt kollektioner passer perfekt til min stil. Der er ikke en eneste ring, jeg ikke kan lide. Så jeg er fuldstændig identificeret med Abelstedt.

Jeg bærer mine Abelstedt ringe i mit daglige liv - så jeg er en Abelstedt pige hele dagen hver dag.

Abelstedt blogger

Følg Sandra på

”Jeg bærer den hver dag, og den giver mig et smil på læben, hver gang jeg ser på den.”

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.