Perfekte ringe til 3 forskellige begivenheder

Den perfekte ring til enhver lejlighed er altid Abelstedt. Lad os foreslå, hvor nogle af vores ringe kan tage dig hen til 3 forskellige begivenheder.

Abelstedt sommer ringe

På ferien

Ferier er de tidspunkter, hvor du bare ønsker at flygte og slappe af fra din normale, travle dag. På ferien ønsker du at være klædt ud til de varme sommeraftener på stranden eller på terrassen. Disse Abelstedt ringe sikrer, at du kan nyde din ferie med stil.

Til cocktailfesten

Til en cocktailfest vil du gerne sikre dig, at du får mest opmærksomhed. Dette er en af de begivenheder, hvor du kan udtrykke og nyde din femininitet uden begrænsninger, så sørg for at få mest muligt ud af det med disse blændende Abelstedt ringe.

Til din bedste venindes bryllup

Det vigtigste at huske på, når du deltager i din venindes bryllup som gæst eller brudepige er ikke at flytte opmærksomheden væk fra brudens finger. Selvfølgelig ved vi, hvor svært det er, når du bærer en Abelstedt ring. Her er dog nogle ringe, der får dig til at glitre som aldrig før, mens du ikke forvirrer de andre gæster.

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.