Julies favoritter

Funklende petite smykker, der kan matches sammen med et mere dramatisk par øreringe. Det er det look, jeg ofte kigger efter.

julies-favorites-featured

Julies favoritter

Funklende petite smykker, der kan matches sammen med et mere dramatisk par øreringe. Det er det look, jeg ofte kigger efter.

julies-favorites-oxford-oval-ring
abelstedt-jewelry-julie

Flere halskæder er altid et hit, så længe længderne er forskellige. Heldigvis kan du justere mange af dine Abelstedt-halskæder, og hvis de ikke er lange nok, kan du altid få en ekstra forlænger, hvis du vil gå efter det dybe, sexede V halskæde-look.

Jeg kan som regel ikke lide at have mine fingre fyldt med ringe. For mig er det vigtigere at have et par, der virkelig skiller sig ud. Jeg går ofte efter en ring stacking på min venstre hånd, som vist på billedet, sammen med en bredere band ring på min højre hånd.

abelstedt-leaf-earrings-julies-fav
julies-favorites-earrings

Altid bemærkelsesværdige øreringe

Jeg går ofte efter et mere ekstravagant look med mine øreringe. Abelstedt A øreringene med ferskvandsperle og en masse af øreringene fra Flora kollektionen er bestemt mine favoritter. Det er de smykker, som jeg absolut får flest komplimenter på.

julies-favorites-story

Jeg håber, at i piger kunne blive inspirerede! Masser af kærlighed, Julie.

Shop hele looket

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind vores bestseller ring

Vi giver en ny Abelstedt ring væk hver måned. Bliv medlem af Abelstedt Club og deltag automatisk i konkurrencen.