Glitrende efterårsstemning med Abelstedt

Dagene bliver kortere, vejret bliver koldere - men dine smykker holder aldrig op med at skinne!

Autum-mobil1

Glitrende efterårsstemning med Abelstedt

Dagene bliver kortere, vejret bliver koldere - men dine smykker holder aldrig op med at skinne!

Forbliv funklende i alle årstider

Efteråret er for alvor begyndelsen på sæsonen for "hygge", som går ud på at føle sig komfortabel, sidde indenfor med venner og familie, imens regnen siler ned udenfor og bare blive fyldt op med grin, kærlighed og glæde. Hvilken bedre måde er der at gøre alt dette på end ved at bære nogle af denne sæsons mest funklende og elegante smykker, der vil få dig til at føle dig elegant og afslappet igennem hele sæsonen?

Forbliv funklende i alle årstider

RCSS0045A-h
RCSS0046A-h

Efterår er lig med smukke farver

Få dine dage til at blive endnu lysere og mere glitrende ved at tilføje vores tidsløse og elegante Oxford prinsesse & radiant formet ring i sølv samt det tidsløse bangle for et fuldendt touch.

Ved at tilføje en simpel og unik ring som Oxford silver cut til ethvert andet smykke i din kollektion kan du nemt løfte og stable ethvert look samt gøre det endnu mere sofistikeret og smukt.

For et simpelt og "nemt" statement look

For et simpelt og "nemt" statement look kan vores Oxford marquise øreringe bæres både dag og aften! De vil få dig til at se sammensat og sofistikeret ud på en klassisk måde til enhver tid. Her hos Abelstedt bruger vi ikke så ofte udtalelsen "less is more", men vi siger ofte, at hvis du har vores statement smykker, så kan du kreere ethvert look, du drømmer om!

RCSY004A-h

Få dine dage til at blive endnu lysere

Efterår er lig med smukke farver. Naturen dækkes af ildfarvede blade, og det er især blevet tid til en gåtur med varm chokolade og hyggelige stunder med dem, man har kært. Og hvorfor ikke gøre alt det med funklende, tidsløst og elegante smykker?

rooftop-hand-2

Vi bruger ikke sætningen; "less is more"

Her hos Abelstedt forbliver vi funklende i alle sæsoner. Vi bliver enormt inspirerede af de smukke forandringer, der sker i sæsonerne igennem året. Dette efterår elsker vi neutrale og minimalistiske farver og styles, der får os til at føle os afslappede, fuldente og glade. Det funklende minimalistiske look kan kombineres med alt og stadig se klassisk, elegant og gennemtænkt ud.

RCSY009a-h

I hope all of you girls got to be inspired! Lots of love, Abelstedt & Janne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.