En Abelstedt ring til jul

Vi kender det tydeligt. Hvert år er du usikker på, hvad du skal give din kæreste, din mor, din søster eller din tante til jul. Heldigvis skaber Abelstedt de mest betagende gaver, man kan forestille sig.

Abelstedt julegave

Nr. 1 julegave

Når hun pakker sin nye Abelstedt ring juleaften, vil du have, at hun skal blive overrasket med det samme. Det er præcis, hvad denne blændende Oxford ring i solid sterlingsølv gør. Ringen er velegnet til enhver smag, enhver kvinde og enhver pige. Den kan ikke misse.

Nr. 2 julegave

Nummer to på listen er denne ring fra samme Oxford kollektion men med en pear cut centersten. Lige så elegant, lige så betagende. Denne ring er en fantastisk ring til dem, der ikke er bange for at udtrykke en vis ekstra femininitet.

Abelstedt julegave

3 trin til hendes perfekte ring

1. Kend hendes stil

Abelstedt tegning

Er hun guld- eller sølvpige? Kan hun lide bredere eller tyndere ringe? Hendes ring skal passe til hendes almindelige stil, smag og personlighed.

2. Kend hendes størrelse

Abelstedt tegning

Vi deler nogle gode tip og tricks i nedenstående link til at finde den perfekte ringstørrelse. Men hvis du bare ikke kan finde ud af det, opfordrer vi dig til at købe en tilfældig størrelse og bytte den efterfølgende.

3. Køb ringen i tide

Abelstedt tegning

I julesæsonen skal du sørge for, at du køber hendes ring i rette tid for at sikre dig, at hendes stil og rigtige størrelse er på lager.

Abelstedt forhandler

Abelstedt til tjeneste

Køb hendes ring på Abelstedts officielle webshop, eller besøg en af vores officielle forhandlere.

Vores bedste juleanbefalinger

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.