Cocktail party med Abelstedt

De perfekte smykker til en aften ude er altid et pragende smykke fra Abelstedt. Opdag nogle af vores favoritter til en glitrende cocktail party med Abelstedt. Her er vores "night out" favoritsmykker fra alle fire kollektioner. Vi er altid klar på at dele nogle af vores favoritter, så læs videre.

green-banner-jewelry

Til en cocktailfest vil du gerne sikre dig, at dine smykker stråler sig til opmærksomhed. En aften ude er en af de begivenheder, hvor du kan udtrykke din femininitet og stil uden begrænsninger, så sørg for at få mest muligt ud af det ved at bære flere smukke halskæder på en gang. Tryk på ikonerne på billederne for at shoppe hver enkelt smykke. Vores petite Oxford halskæder er nogle af vores favorithalskæder, da du kan bære dem hver dag med hvilke som helst andre smykker.

Og husk at vi har hurtig levering, så du kan nå og få dine favorit smykker i tide til den næste begivenhed.

Abelstedts ikoniske eternity ringe er perfekte til en aften ude. Er du pigen, der ønsker kun at bære en ring af gangen, så er vores glamourøse evighedsringe et perfekt match til dig.

Emerald allianceringen med sidesten er lavet i sterlingsølv belagt med en tyk belægning på 10 mikron 18 karat guld. Vi har sagt det før, og vi siger det igen: vi ELSKER denne ring! Tryk på det sorte ikon for at shoppe.

Skab en smuk ring stack med Abelstedt ringe. Bland og match dine favoritringe. Tynde eller brede, glitrende eller sofistikerede. Dette er dit øjeblik til at være kreativ. Vælg både guld- og sølvringe for at skabe mere kontrast. En hver pige bør have sin egen ring stack.

stacking-rings-night-out
New-designs-palm-night-out

Glitrende øreringe er altid et must - de er lette at style, sjove, og de viser altid din personlige stil samt skaber glans til dine smukke øjne.

Selvom der ikke er nogen regler for, hvordan du styler dine øreringe, anbefaler vi, at du tager et enkelt par øreringe på og vælger nogle af de større og mere pragende til en aften ude. Vi er besat af disse nye palm leaf øreringe.

Glitrende hilsner fra Abelstedt!

Køb looket

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.