30 unikke vielsesringe

Fejr dit ægteskab med en one-of-a-kind vielsesring. Din forlovelsesring er ikke det eneste specielle smykke, du skal bære på din bryllupsdag - din vielsesring skal være mindst lige så unik. Her er en komplet guide til 30 unikke vielsesringe.

Unikke vielsesringe

30 unikke vielsesringe

Fejr dit ægteskab med en one-of-a-kind vielsesring. Din forlovelsesring er ikke det eneste specielle smykke, du skal bære på din bryllupsdag - din vielsesring skal være mindst lige så unik. Her er en komplet guide til 30 unikke vielsesringe.

Sådan vælger du din vielsesring

Dagene med kun slanke og enkle guldringe som vielsesringe er ovre. Nu er der masser af måder, du kan sætte dit eget præg på dit vielseslook. Når alt kommer til alt, mens forlovelsesringen repræsenterer et løfte, lukker bryllupsringen virkelig aftalen. Så hvorfor ikke gå all in på noget helt unikt?

Når det kommer til at finde en unik vielsesring, er det vigtigt at overveje detaljerne og gerne nogle små detaljer, der stikker ud af rammerne.

Julie Abelstedt siger: "Naturen bag et custom design – eller et one-of-a-kind design – er, at metallet, stenene og stilen kan være alt, hvad din fantasi kan bære [...] Det er en smuk ting at fejre jeres personlige kærlighedshistorie med en ring, der er unik og meningsfuld for jer begge."

Hvis vi ser bort fra metallet og endda de to-tonede vielsesringe, kan et unik vielsesringdesign anvende forskellige former, såsom sekskanter eller firkanter. Ifølge Julie kan det være så fint at kigge på både firkantede og tokantede sten i originale custom designs for at gøre det endnu mere unikt, hvor en del klienter vælger traditionelle smaragd- eller rundskæringer.

Der er flere designdetaljer, der virkelig kan adskille din vielsesring. Her er et par at overveje:

  • Vælg to-tonede metaller
  • Vælg en bred vielsesring for et statement look
  • Omfavn unikke former
  • Indarbejd gravering i designet

I sidste ende handler om at finde kombinationer, du elsker, og som får dig til at føle dig enestående. Her kommer 30 muligheder unikke forslag til vielsesringe:

1. Hjerte vielsesring i hvidguld og guld med diamanter

Skift den traditionelle cirkulære alliancering ud med en lille hjerte V ring i både hvidguld og guld. Sammensætningen af to farvede metaller skaber en helt unik og smuk kontrast. Og hjertet er jo et kærlighedssymbol, vi bare ikke kan undgå at elske.

Køb ringen: Diamant V hjerte alliancering, 7.950 DKK – 8.500 DKK

2. Oxford prinsesse & round cut eternity ring

ring i sølv fra oven

Træd ud af boksen på en elegant og modig måde med forskellige former og sten. Denne dristige ring med kvadratiske og runde zirkonia er smukt på sin helt egen måde.

3. Diamant alliancering i guld

ring i guld fra oven

Overvej en alliancering, hvis du vil køre det klassiske look. Denne perfekte vielsesring skinner med sine 15 strålende diamanter påsat i guld. Denne vielsesring vil altid være en klassiker, og er du ikke helt klar til at begive dig ud i noget anderledes, vil ringen stadig være unik for dig. En ring som denne passer nemt og smukt til alle former for forlovelsesringe.

Køb ringen: Diamant alliancering i guld, 5.999 DKK – 6.400 DKK

4. Loving hjerte ring med sten og guldhjerter

guldring med hjerter

Hjerter går aldrig af mode – især ikke for vielsesringe, som repræsenterer evig kærlighed mellem et forelsket par. Denne ring med skiftevist hjerter og runde zirkonia i sterlingsølv er et sødt alternativt valg til den feminine brud.

Køb ringen: Loving hjerte ring med sten og guldhjerter, 749 DKK

5.Sahara snoet vielsesring med gule sten

Abelstedt ring on hand

Fejr din kærlighed med denne snoede evighedsring. Inspirationen er hentet fra hvirvlende solstråler med dens strålende gule zirkonia sten. Denne sterlingsølvring er på alle måder et unik og elegant valg for en vielsesring.

Køb ringen: Sahara snoet alliancering ring med gule sten, 1399 DKK

6.Oxford vielsesring med sidesten i sterlingsølv

Abelstedt ring

Hvem siger, at man kun kan gå med én række sten? Denne ring er den ultimative "din kærlighed for mig til at stråle" ring.

Køb ringen: Oxford alliancering med sidesten i sølv, 949 DKK

7. Sahara snoet alliancering i sølv

Abelstedt ring

Køb ringen: Sahara snoet alliancering i sølv, 1.299 DKK

8. Abelstedt A Ring

Abelstedt ring

Vi kan ikke få nok af denne subtile, men alligevel elegante ring fra Abelstedt A kollektionen. Den skinnende guldring med smukke sten indrammet i en bezelfatning er en perfekt vielsesring til den stærke og selvstændige kvinde.

Køb ringen: Abelstedt A ringen, 999 DKK

9. Harry kotlar Criss-Cross platin vielsesring med melee diamanter.

Smuk plating ring fra Harry Kotlar. Med et korsbånd af fantastiske pavédetaljer er denne ring intet mindre en glamorøs. Harry Kotlars platingring er virkelig et akitektonisk mesterværk. Ring bruger to bånd i en criss-cross X-form sat med små melee diamanter for at tilføje et strejf af glamour mellem båndende.

Køb ringen: Harry Kotlar ring, 18.500 DKK

10. Diamant hjerte alliancering i guld

Abelstedt diamant ring

Forbin jeres kærlig med hjerter hele vejen rundt om din finger. Denne smukke guld- og hvidguldsdiamantring fra Abelstedts Diamond kollektion er unik og smuk på sin helt egen måde.

Køb ringen: Diamant hjertering, 10.499 DKK – 11.999 DKK

11. Oxford gul emerald cut eternity ring

Abelstedt diamant ring

Træd ud af boksen på en modig måde med forskellige former, farver og sten. Denne dristige ring med radiant design og gule sten  er unik og smuk.

Køb ringen: Oxford gul emerald cut eternity ring, 1499 DKK

12. Oxford marquise guld alliancering

Abelstedt ring

Par denne unikke belagte guldring sammen med din forlovelsesring for virkelig at få det til at skinne. Dette unikke design inkorporerer hvide zirkonia sat i en bezelsetting.

Køb ringen: Oxford marquise guld alliancering, 699 DKK

13. Buccellati Macri Classica Eternelle ring

Smuk guld og hvidguldsring fra Buccellati med bezelsæt diamanter. Denne helt unikke vielsesring måler 5,5 mm i bredden.

Køb ringen: Buccellati ring

14. Oxford alliancering med runde sten i sølv

ringe set oppe fra i sølv

Klassisk men helt igennem smuk! Denne runde band eternity ring i sterlingsølv vil for altid være en perfekt kompagnon til din forlovelsesring.

Køb ringen: Oxford alliancering med runde sten i sølv, 999 DKK

15. Oxford guld alliancering med runde sten

alliancering i guld

Saml din kærlighed til alle ting, søde og feminine, med denne bezelring i belagt sterlingsølv. Ringen findes også i sterlingsølv.

Køb ringen: Oxford guld alliancering med runde sten, 799 DKK

16. DeBeers klassiske half eternity former ring i platin

Er du klar til en enkelt hvidguldsring men med et twist? Så er denne helt perfekt. Dette design føles himmelsk med en enkel V-form i midten.

Køb ringen: Debeers klassiske half eternity former ring i platin, 2.450 USD

17. Infinity halvt pavébånd i  guld med diamanter

Dette design spiller med former og bøjninger på en fantastisk måde. Guldet er dekoreret med hvide diamanter i et delikat design fra DeBeers.

Køb ringen: Infinity halvt pavébånd i  guld med diamanter, 2.550 USD

18. Chaumet Liens Séduction ring

Knyttet guldring fra det kendte brand Chaumet. Designet er meget populært – især også blandt mange brude. Vi forstår godt hvorfor. Knyt jeres kærlighed sammen med denne ring fra Chaumet.

Køb ringen: Chaumet Liens Séduction ring

19. Flora bladring i sølv med sten

blad ring i sølv med sten

Fejr din kærlighed til naturen med dette strukturerede design med blade. Inspirationen hentet fra hvirvlende grene med blade. Hvert blad er sat med smukke sten i sterlingsølv.

Køb ringen: Flora bladring i sølv med sten, 1049 DKK

20. Oxford emerald guld eternity ring med sidesten

Abelstedt ring

Denne ring er virkelig en one-of-a-kind ring af ​​en slagsen. En belagt guldring dekoreret med smukke hvide zirkonia sten på siden og med flotte emerald cut sten hele vejen rundt i midten. En dejlig og original ring, der udståler glamour.

Køb ringen: Oxford emerald guld eternity ring med sidesten, 1.299 DKK

21. Graff Laurence Graff Signature Diamant Ring

Graff ring med de fineste hvide diamanter. Ringen måler 3,2 mm og er af hvidguld. Laurence Graff Signature-vielsesringen har smukke facetter og er mesterligt skabt af mærket Graff.

Køb ringen: Graff Laurence Graff Signature Diamant Ring

22. Van Cleef And Arpels Couture alliancering

Vælg en traditionel hvidguldsring fra Van Cleef. De to opdelte rækker af diamanter får dig til at stråle. Denne ring indeholder hvide diamanter rundt om båndet.

Køb ringen: Couture vielsesring, 9.150 USD

23. Diamant alliancering i hvidguld

Vi elsker ideen om at gå klassisk. En guldring som denne vil være et perfekt match til din forlovelsesring. Ringen er prydet med diamanter, og du kan selv vælge, om du ønsker 14 eller 18 karat guld.

Køb ringen: Diamant alliancering i hvidguld, 5.999 DKK – 6.400 DKK

24. Flora firkløver bezel cut ring i sølv

Abelstedt silver ring

Du har helt sikkert heldet med dig – i hvert fald hvad angår kærligheden. Men lidt ekstra held og lykke kan man vel altid bruge. Vær den heldige brud med denne unikke vielsesring, der bærer et sødt firkløverlook.

Køb ringen: Flora firkløver bezel cut ring i sølv, 1.299 DKK

25. Blue Nile Riviera Pavé blå safirring med eternity diamanter

Fantastiske safirer sat sammen med strålende diamanter. Denne smukke vielsesring med skiftende sten sat i varigt platin er unik på sin helt egen måde. Safirer er et symbol på loyalitet og tro. Det perfekte valg til en tidløs vielsesring.

Køb ringen: Bluenile Riviera Pavé blå safir ring med Eternity diamanter, 2.541 EUR

26. Blue Nile marquise og rund diamantring

 

Et vintageinspireret design kan virkelig få en ring til at blive tidløs. Denne guldring opnår netop det med en fantastisk struktureret kant og hvide runde diamanter hele vejen rundt.

Køb ringen: Bluenile Marquise og rund diamant ring, 1.016 EUR

27. Oxford guld alliancering med runde sten

ring i guld set oppe fra

Overvej en evighedsring i belagt guld med smukke hvide sten hele vejen rundt. Denne drømmering skinner med hvide zirkonia.

Køb ringen: Oxford guld alliancering med runde sten, 999 DKK

28. Cartier Love vielsesring

Den er populær både blandt mænd og kvinder og især blandt unge kærestepar. Cartiers Love ring er simpel men stadig unik på sin helt egen måde.

Køb ringen: Cartier Love ring, 8.300 DKK

29. Oxford emerald eternity ring

 

Abelstedt ring

Modig og elegant på samme tid. Denne smukke vielsesring med sten er helt sikkert en ring, der kan få folk til at dreje hoveder.

Køb ringen: Oxford emerald eternity ring, 1.199 DKK

Loving hjerte alliancering i sølv

Abelstedt ring

Denne hjerte halo alliancering i sterlingsølv er vores favorit wear-anywear vielsesring. Den er kvalitetsfremstillet med vores signatur håndfattede runde og hjerteformede sten i sterlingsølv.

Køb ringen: Loving hjerte alliancering i sølv, 999 DKK

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.