24 timer med Julie Abelstedt

Læs historien om, hvordan Julie arrangerer sin dag for at opnå kreativitet og styre den daglige drift af en smykkevirksomhed.

My-day-mobil-banner

24 timer med Julie Abelstedt

Læs historien om, hvordan Julie arrangerer sin dag for at opnå kreativitet og styre den daglige drift af en smykkevirksomhed.

Da jeg lige havde startet firmaet, bestod mine dage ofte af 14 timers design, tegning, konstant perfektionering af smykkerne, håndtering af forhandlere, arbejde med fabrikken og meget mere, men da virksomheden begyndte at vokse, har mine dage ændret sig meget. Når kollektionen nu er modnet og online-salget er den største del af Abelstedt, har jeg nu lidt mere tid i løbet af dagen til at nyde livet udover virksomheden.

Sådan ser min dag ud

8:00

Jeg vågner og rengør ofte min lejlighed på Frederiksberg efterfulgt af at tjekke og svare på e-mails med en kop te ved min side. Jeg ønsker, at jeg kunne være bedre til bare at tjekke e-mails en gang om morgenen og en gang sent om aftenen for at sikre mig, at mine mails ikke dikterer min dag. Dette er noget, jeg skal arbejde på.

9:00

Jeg spiser min morgenmad så sent som jeg kan, da jeg ofte ikke nyder min morgenmad lige efter at være vågnet. I øjeblikket spiser jeg havregryn med kanel, jordnøddesmør og bærkompot.

10:00

Mere arbejde ved computeren, telefonopkald og kontrol af de næste leveringer af funklende smykker til alle vores nye dejlige kunder.

14:00

Jeg går en tur for at hente mine to fosterhunde, Gaja og Pingus, to cocker-spaniels, der næsten er som mine egne hunde - de er de bedste! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget kærlighed de bringer mig. De giver mig virkelig så meget glæde og beroliger mig i løbet af dagen. Jeg har for travlt til at have mine egne hunde ved siden af at rejse meget, så dette er den perfekte måde for mig at stadig føle, at jeg har mine egne to hunde.

My-day-piano

15:00

Sen frokost som altid, medmindre jeg har et møde eller frokost med en kær veninde. Min favoritsted at spise frokost her i København er bestemt Café Promenaden, som ligger lige ved siden af smukke Frederiksberg Have.

My-day-Lunch

15:30

Jeg prøver altid at bruge mindst én time om dagen på at lære noget nyt. Det kan være alt fra kameraudstyr til klavernoder - det varierer virkelig meget. I øjeblikket læser jeg en bog med titlen “DotCom Secrets”; en marketingbog, som jeg virkelig anbefaler til alle, der ønsker at starte eller ejer en virksomhed.

17:00

Tid til klavertime med min søde klaverunderviser! Det er som om, jeg går ind i en anden verden, når jeg spiller. Helt klart mit yndlingsinstrument.

18:00

Tid til at købe dagligvarer til aftensmad med min elskede kæreste, Oliver.

20:00

Tid til drinks med nogle veninder. Mit foretrukne sted at få drinks på en fredag aften er baren Brønnum lige ved Det Kongelige Teater i indre København.

My-day-Brønnum

23:00

Sent aftenarbejde. Jeg føler mig ofte mest kreativ, når det er sent om aftenen, da der er en vis stilhed, og alt omkring mig står stille.

0:30

Tid til at kalde det en dag!

Masser af kærlighed
Julie

Shop Julie's Look

Bliv medlem af Abelstedt Club

Modtag de seneste Abelstedt Stories direkte på e-mail og få et velkomsttilbud!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vind vores bestseller ring

Vi giver en ny Abelstedt ring væk hver måned. Bliv medlem af Abelstedt Club og deltag automatisk i konkurrencen.