Abelstedt Stories

Fra vores seneste designs til historier, mennesker og ting, som vi er utroligt begejstrede for. Et blik fremad og bag kulisserne på alt det, der er nyt, strålende og smukt i Abelstedts verden.

Abelstedts tennislook

Jeg er altid klar til en tennis match, ​​især hvis jeg har de perfekte smykker på! Læs indlægget.

Unikke vielsesringe

30 unikke vielsesringe

Fejr dit ægteskab med en et one-of-a-kind vielsesring. Her er den komplette guide til unikke vielsesringe. Din forlovelsesring er ikke det eneste specielle smykke, du skal bære på din bryllupsdag – din vielsesring skal være mindst lige så unik.

Nyt personligt indlæg fra Julie: Det kan til tider være hårdt

Det er ikke altid sjovt at drive Abelstedt. Det kan undertiden være hårdt, og nogle gange kan det føles som om, jeg ikke kan følge med. Det er et stykke tid siden jeg lancerede en ny kollektion. Og det er jeg ked af! Jeg ved, at så mange af jer har bedt om nye lanceringer.

Sommer med smykker i fuld flor

Det er officielt sommer 2020! Og vi er alle så begejstrede for alle de varme sommerdage og de dejlige fester på terrassen. Sørg for, at du er glitrende klar til sommeren 2020.

smykkertennis

Smykker til den sporty pige

Er du en sporty pige? Her er de smykker, der gør dig klar til at vinde din kamp med stil. Følg Julie og se, hvilke smykker hun har på tennisbanen.

Julie med smykker

Smykker 101 med Julie Abelstedt

Er der en ting du skal vide om mig, er det, at jeg ikke kan leve uden mine smykker. Jeg udtrykker min personlighed gennem mine smykker, fordi hvert smykke fortæller en unik historie. I denne vlog giver jeg en oversigt over mine favoritter, hvordan du kan opbygge din egen lille kollektion, hvordan du styler dine smykker og så meget mere! Jeg håber, du vil elske den.

Julie i haven med smykker og blomster

Jewelry Brights med Julie Abelstedt

Da jeg var lille, gik jeg altid i haven for
at vælge en blomst til min mor på mors dag. Men nu når jeg er blevet ældre, synes jeg at hun skulle have en blomst, der kan vare længere.

smykkekontor

Julies hjemmekontor

I karantæneperioden her i Danmark har jeg elsket at være på min mail derhjemme og skrive med så mange af jer. Alle jeres søde beskeder betyder så meget for mig, og de søde anmeldelser efter køb kan gøre hele min dag. Uanset hvilket spørgsmål du måtte have, er jeg altid klar til at hjælpe.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.