Abelstedt Stories

Fra vores seneste designs til historier, mennesker og ting, som vi er utroligt begejstrede for. Et blik fremad og bag kulisserne på alt det, der er nyt, strålende og smukt i Abelstedts verden.

Cocktail party med Abelstedt

Det perfekte smykke til en aften ude er altid Abelstedt. Opdag nogle af vores favoritter til en glitrende cocktail party med Abelstedt.

#1 Episode af Julie’s Podcast

Jeg taler om, hvordan jeg begyndte fra 16-årsalderen, og hvordan jeg startede Abelstedt – og selvfølgelig mine bedste råd til dig.

Q&A med Julie Abelstedt

Spørgsmål og svar med grundlæggeren Julie Abelstedt! Vi vil tale om forretning, smykker, kæreste osv.

Abelstedt i New York

Abelstedt i New York. Hvis noget kunne få et travlt gade til at stå stille et øjeblik, ville det være et Abelstedt smykke.

24 timer med Julie

Læs historien om, hvordan Julie arrangerer sin dag for at opnå kreativitet og styre den daglige drift af en smykkevirksomhed

Julies favoritter

Funklende petite smykker, der kan matches sammen med et mere dramatisk par øreringe. Det er det look, jeg ofte kigger efter.

Julie Abelstedt

Julie Abelstedts historie

Jeg lever og ånder for at skabe mærket og kulturen bag Abelstedt, der autentisk sætter pris på at bringe vores kunder kærlighed og holde deres årsager og ønsker tæt på hjertet.

Vind vores bestseller ring

Vi giver en ny Abelstedt ring væk hver måned. Bliv medlem af Abelstedt Club og deltag automatisk i konkurrencen.