Abelstedt Stories

Fra vores seneste designs til historier, mennesker og ting, som vi er utroligt begejstrede for. Et blik fremad og bag kulisserne på alt det, der er nyt, strålende og smukt i Abelstedts verden.

Abelstedt i New York

Abelstedt i New York. Hvis noget kunne få et travlt gade til at stå stille et øjeblik, ville det være et Abelstedt smykke.

24 timer med Julie

Læs historien om, hvordan Julie arrangerer sin dag for at opnå kreativitet og styre den daglige drift af en smykkevirksomhed

Julies favoritter

Funklende petite smykker, der kan matches sammen med et mere dramatisk par øreringe. Det er det look, jeg ofte kigger efter.

Julie Abelstedt

Julie Abelstedts historie

Jeg lever og ånder for at skabe mærket og kulturen bag Abelstedt, der autentisk sætter pris på at bringe vores kunder kærlighed og holde deres årsager og ønsker tæt på hjertet.

Abelstedt A ørering

Smykkerne bag Abelstedt A kollektionen

Oplev smykkerne, historien og inspirationen fra kollektionen, der er lavet efter de dristige og fine linjer i det arkitektoniske bogstav bag Abelstedt A.

Abelstedt model

Smykke-bestsellers denne sommer

Klar til at være klædt på til de varme sommeraftener på stranden? Lad os foreslå nogle populære sommersmykker til lejligheden.

Vind vores bestseller ring

Vi giver en ny Abelstedt ring væk hver måned. Bliv medlem af Abelstedt Club og deltag automatisk i konkurrencen.