Abelstedt Stories

Fra vores seneste designs til historier, mennesker og ting, som vi er utroligt begejstrede for. Et blik fremad og bag kulisserne på alt det, der er nyt, strålende og smukt i Abelstedts verden.

Diamanter & ædelstens guide

Vi bestræber os på at sikre, at hver proces i rejsen til at skabe en ring bidrager til vores planets og menneskers trivsel. Lær alt om vores diamanter og ædelsten.

Abelstedt brunch i solrige København

Er der nogen bedre måde at starte din dag på end med en glitrende rooftop brunch i solrige København i selskab med dine yndlingssmykker? Det tror vi ikke! Få din morgen til at glitre endnu mere. Vi viser dig hvordan.

I Schweiz med Julie Abelstedt

Sommeren er bedst med elegante smykker, og på min rejse til Schweiz sørgede jeg for, at der blev taget et par billeder, så du kan se, hvilke smykker jeg valgte til denne lille sommer getaway.

Landlig ferie med Julie Abelstedt

Sommeren er her! Og da jeg tilbringer sommeren i Danmark, kan vejret ændre sig fra den ene dag til den anden. Bliv inspireret af et par af mine skjulte grønne sommerlooks.

Abelstedts tennislook

Jeg er altid klar til en tennis match, ​​især hvis jeg har de perfekte smykker på! Læs indlægget.

Unikke vielsesringe

30 unikke vielsesringe

Fejr dit ægteskab med en et one-of-a-kind vielsesring. Her er den komplette guide til unikke vielsesringe. Din forlovelsesring er ikke det eneste specielle smykke, du skal bære på din bryllupsdag – din vielsesring skal være mindst lige så unik.

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.