Abelstedt smykker

Shop smykker af tidløs skønhed.

øreringe og ringe

Abelstedt smykker

Shop smykker af tidløs skønhed.

Filter

Viser 1–24 af 214 resultater

Smykker til hende og ham

Abelstedt designer enestående, betagende smykker i høj kvalitet til kvinder og mænd, og vi laver de bedste gaver, man kan forestille sig. Alle Abelstedt smykker gennemgår en avanceret designproces fra tegning til færdigt smykker. Hvert eneste smykker er lavet med ét nøgleord som førsteprioritet: holdbarhed. Vi har nogle af de bedste kunsthåndværkere i smykkebranchen, der isætter hver lille krystal, diamant og ædelsten med hånden.

Abelstedt blev først kendt for at skabe ekstravagante ringe, men efter at succesen hurtigt spredte sig, og den unge designer af Abelstedt blev kendt, eskalerede mærket og kollektionen hurtigt. Abelstedts kollektioner består nu af armbånd, øreringe, halskæder og ringe til både ham og hende. Smykkerne er udformet i guld, hvidguld og sterlingsølv belagt med belægning af højeste kvalitet i branchen.

Abelstedt er baseret i København, hvor hele designprocessen finder sted. Vores største salgskanal er online, hvor du her på abelstedt.dk kan finde dine drømmesmykker, uanset hvor du befinder dig globalt. Vi tilbyder gratis levering på alle ordrer og har en 100% nul-risiko 30 dages returpolitik. Hvis du er hjemmehørende i Danmark, Sverige eller Norge, så sørg for at besøge en forhandler for at få den fulde Abelstedt oplevelse og udforske smykkerne fremvist i et smukt Abelstedt miljø.

Filtrer efter pris

Filtrer efter køn

Filtrer efter materiale

Filtrer efter sten

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.