Pleje af smykker

Gendan den brilliante glans i dit foretrukne smykke.

Abelstedt fremstilling

Pleje af smykker

Gendan den brilliante glans i dit foretrukne smykke.

Pleje af smykker i sterlingsølv

Sølvsmykker vil plette over tid, og Abelstedt sølvsmykker er ingen undtagelse. Sterlingsølv er et ædelmetal og kan kræve rengøring fra tid til anden.

Brug en lille mængde sølvrens på en blød klud og gnid forsigtigt sølvet flere gange. Dette fjerner pletter og sløvhed og holder dit sterlingsølv som nyt.

Hvis stenene i dit foretrukne smykker mister en smule glans, vil vi anbefale at lægge det i et glas vand med sæbe i ca. 30 minutter. Derefter kan du bruge en tandbørste til at rense ovenpå stenen samt forsøge at rengøre under stenen. Snavs under stenene kan få dem til at se kedelige ud, fordi lyset ikke kan reflektere i stenene.

Pleje af guldbelagte sølvsmykker

Alle Abelstedt guldbelagte smykker bliver omhyggeligt kvalitetstestet under belægningen for at sikre, at der er nøjagtigt 10 mikron guld på smykket.

Efter at have båret dine Abelstedt forgyldte smykker, rengør du dit guldbelagte smykke med en bomuldsklud eller en blød klud for at fjerne støv og snavs. Når du gnider forsigtigt overfladen på dine guldbelagte smykker ved hjælp af en blød smykkeklut, vil det hjælpe med at genoprette glansen.

Sørg for at holde dit smykke tørt. Den hurtigste måde at miste belægningen på, er hvis dine smykker kommer i kontakt med overdreven fugt og væsker.

Pleje af smykker i tungsten

Lav en enkel rengøringsopløsning for at holde dit tungstensmykke fint og skinnende. Bland blot noget varmt vand med et par dråber husholdningssæbe og skrub smykket med en klud og en børste. Skrub smykket direkte i opløsningen for at fjerne snavs på overfladen. Skyl smykket under rindende vand.

Abelstedt fremstilling
Abelstedt fremstilling

Abelstedt til tjeneste

Siden begyndelsen har Abelstedt gjort fremragende kundeservice til højeste prioritet. Vores kundeserviceteam er altid klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have, også inklusive ekspertvejledning fra at vælge et smykke til dig selv eller din elskede.

Abelstedt smykke æske flyvende smykker

Vind et 2000 kr. gavekort!

Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.